Εμείς

Η καλλιέργεια λεβάντας ξεκίνησε σαν ένα χόμπυ. Προέρχομαι απομια αγροτική οικογένεια στο χωριό Μηχανιώνα αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με την γεωργία. Τώρα πλέον έχωντας ελεύθερο χρόνο και μεράκι αποφάσησαμε να καλλιεργήσουμε το αρωματικό και φαρμακευτικό φυτό λεβάντα της βοτανικής ονομασίας Lavandula Angustifolia και ειδικότερα τις υποποικιλίες Hemus και Seftopolis, σε έκταση 5 στρεμμάτων στην περιοχή Κερασιάς του Δήμου Θερμαικού. Για να είμαστε συνεπείς, με τα γενικότερα πιστεύω μας, καλλιεργούμε την λεβάντα χωρίς την χρήση φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων και παράγουμε αιθέριο έλαιο, και αποξηραμένη λεβάντα.

Με αυτό τον τρόπο παραδίδουμε στους αγοραστές του προιόντος μας 100% γνήσιο, ακατέργαστο αιθέριο έλαιο λεβάντας από οικολογικό χωράφι χωρίς χημικά και λιπάσματα!!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +306947374784, στην ηλεκτρονική διεύθυνση
kapsalass@gmail.com και μέσω των σελίδων μας στα social media στο Facebook:
https://www.facebook.com/levantakapsalas

Για μένα μπορείτε να διαβάσετε στο διαδικτυακό μου βιογραφικό στο Facebook:
https://www.facebook.com/skapsalas

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε για το αιθέριο έλαιο και την αποξηραμένη λεβάντα ή για τις δικές σας παρατηρήσεις, ιδέες και συμβουλές για το σάιτ μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι  και να μας επισκέπτεστε πιο τακτικά!

Στο χωράφι κατά το θερισμό
greek-lavender-field-thessaloniki

Συντεταγμένες του αγροκτήματος μας